Kaikkien aikojen myyntisyksy - huippumyyjän vinkit siihen miten rikot syksyllä myyntiennätykset 1.6.2023 klo 9:00 - 11:30

Koulutus on online koulutus klo 9:00 - 11:30

Koulutus sopii sekä b2b että b2c myyjille ja myynnin johdolle

Koulutuksella on 100% tyytyväisyystakuu 

Miten pidän huolen siitä että saan lentävän lähdön syksyyn? 


Myyjän ja asiakkaiden lomat katkaisevat myyntivuoden inhottavasti ja liian usein käy niin että koneet täytyy lomien jälkeen käynnistää uudestaan. Mitä voit tehdä vielä ennen lomia ja mitä kannatta tehdä kun palaat töihin? Nyt on aika klousata avoimet keissit mahdollisimman perusteellisesti ja käynnistää uusia projekteja sekä samalla täyttää kalenteri valmiiiksi syksyä varten.Olen 30 vuotisen urani aikana usein törmännyt tähän haasteeseen ja tulen valmennuksessa jakamaan parhaat vinkit, keissit ja esimerkit joita toteuttamalla saat lentävän lähdön syksyyn. Vinkkejä löytyy sekä avainasiakastyöskentelyyn että uusien asiakkaiden hankkimiseen.Koulutus on erittäin konkreettinen ja käytännönläheinen. 

    "Nyt on tärkeä hetki jaksaa vielä tsempata, hoitaa avoimet kaupat mahdollisimman hyvällä prosentilla kotiin ja kuljettaa avoimeksi jäävät tyylillä syksyyn. Samalla voit pohjustaa syksyn asiakashankintaa ja tapaamisia. Pidetään yhdessä huoli että tuleva syksy on kiireisin syksysi ikinä!:)"
    - Pekka

Palautetta koulutuksistamme:


Jaana Nurminen

Marketing Manager, E. LAIHO Oy

"Olet hyvä persoona ja kiinnostava kuunnella. Olen itse aika hätähousu ja jaksoin kuunnella helposti ja esitys oli looginen ja kiinnostava. Hyvä persoonallinen esiintyjä innostaa ja saa asian menemään perille helposti."

Elina Mähönen

Sales and Marketing Manager, Maslog Oy

"Kiitos Pekka innostavasta ja energisestä koulutuksesta! Haastavan tilanteen vallitessa sain hyviä vinkkejä etämyyntiin, sekä lisäpotkua uusasiakashankintaan. Innolla odotan seuraavia koulutuksia!"

Ilmoittaudu heti mukaan!

Koulutuksen hinta


Koulutuksen hinta vain

195 € (+ alv)

Kouluttajana huippuosaaja


Pekka Hurmeella on yli 30 vuoden kokemus b2b myynnistä Suomessa ja ulkomailla. Pekka on innostava kouluttaja ja eri myyntitekniikoiden huippuosaaja. Pekan neuvojen avulla opit mm löytämään oman best practice mallisi, tehokkaan myyntiprosessin sekä oikean myyntitekniikan ja apuvälineet. Pekka opettaa käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla miten opittu tieto on helppo jalkauttaa omaan tekemiseen ja tehdä hyvää tulosta.

Ota yhtyettä

Mediaconsulting Finland Oy

046-5507013 / Pekka Hurme

myynti@mediaconsulting.fi