Tarjouksesta kaupaksi -koulutus 30.3.2023 klo 9:00 - 11:30

Koulutus on online koulutus klo 9:00 - 11:30

Koulutuksesta on hyötyä kaikille sekä b to b että b to c myyjille kokemukseen ja taitoihin katsomatta. 

Koulutuksella on 100% tyytyväisyystakuu 

Miten muutan tarjouksen kaupaksi?


CRM:ssä on massiivinen tarjouskanta mutta kauppaa vaan ei tule samaan tahtiin. Tuttu ja joskus masentavakin tilanne varmasti monelle, olitpa sitten aloitteleva myyntitykki tai kaiken nähnyt ja kokenut key account manager. Huippumyyjällä ratkaisevaa ei ole tarjouskannan koko vaan se miten kauppa kuljetetaan sisään. 

Myyjällä on paljon vaikutuskeinoja vaikuttaa asiakkaaseen tarjouksen laadinnan jälkeen. Käytännönläheinen ja innostava koulutus antaa eväät ja vinkit siihen miten hyvin laadittu tarjous saadaan kuljetettua kaupaksi asti. 


Koulutuksen sisältöä:

Vinkit voittavan tarjouksen tekemiseen
Välipeli ja winplan tarjouksen jätön jälkeen
Miten saada hyvä vuorovaikutus asiakkaan kanssa ennen päätöksentekoa
Arvon tuottaminen asiakkaalle
Klousaus tekniikat
Case esimerkkejä

Palautetta koulutuksistamme:


Jaana Nurminen

Marketing Manager, E. LAIHO Oy

"Olet hyvä persoona ja kiinnostava kuunnella. Olen itse aika hätähousu ja jaksoin kuunnella helposti ja esitys oli looginen ja kiinnostava. Hyvä persoonallinen esiintyjä innostaa ja saa asian menemään perille helposti."

Elina Mähönen

Sales and Marketing Manager, Maslog Oy

"Kiitos Pekka innostavasta ja energisestä koulutuksesta! Haastavan tilanteen vallitessa sain hyviä vinkkejä etämyyntiin, sekä lisäpotkua uusasiakashankintaan. Innolla odotan seuraavia koulutuksia!"

Ilmoittaudu heti mukaan!

Koulutuksen hinta


Koulutuksen hinta vain

195 € (+ alv)

Kouluttajana huippuosaaja


Pekka Hurmeella on yli 30 vuoden kokemus b2b myynnistä Suomessa ja ulkomailla. Pekka on innostava kouluttaja ja eri myyntitekniikoiden huippuosaaja. Pekan neuvojen avulla opit mm löytämään oman best practice mallisi, tehokkaan myyntiprosessin sekä oikean myyntitekniikan ja apuvälineet. Pekka opettaa käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla miten opittu tieto on helppo jalkauttaa omaan tekemiseen ja tehdä hyvää tulosta.

Ota yhtyettä

Mediaconsulting Finland Oy

046-5507013 / Pekka Hurme

myynti@mediaconsulting.fi