Henkilöbrändi busineksessa
live verkkokoulutus 

Oikein rakennettu henkilöbrändi avaa monta ovea ja auttaa eteenpäin busineksessä. 

Hyvä henkilöbrändi ei ole tärkeää pelkästään myynnin kanssa tekemisissä oleville vaan kaikille jotka haluavat menestyä liike- tai yksityiselämässä.

Aiheina:

  • persoonabrändi ja ammattibrändi
  • miten luon itselleni oikeat tavoitteet brändini rakentamiseksi
  • miten rakennan brändiäni määrätietoisesti
  • miten teen oikean ensivaikutelman
  • ensivaikutelman ja imagon merkitys
  • brändi ja sosiaalinen media

Kenelle koulutus soveltuu: 

Hyvä henkilöbrändi ei ole tärkeää pelkästään myynnin kanssa tekemisissä oleville vaan kaikille jotka haluavat menestyä liike- tai yksityiselämässä. 

Henkilöbrändisi ei ole pelkästään sosiaalista mediaa vaan se muodostuu kokonaisuudesta joihin vaikuttavat sekä oma toimintasi että mielikuvat sinusta. Imago on tärkeä osa brändiäsi.

Kouluttajina:


Esko Eerikäinen, Radio Novan suosikkijuontaja. Esko kertoo koulutuksessa oman tarinansa ja antaa parhaat vinkit siitä miten hän on rakentanut oman henkilöbrändiään.

 

Jaana Ylén-Hurme on kokenut imago- ja tyylikouluttaja joka on yli 20 vuotisella urallaan auttanut satojen yrityspäättäjien lisäksi myös useita julkisuuden henkilöitä, artisteja sekä näyttelijöitä rakentamaan imagoaan. 


Imagon voi rakentaa pala palalta, miten se tehdään? 


Pekka Hurme, yli 25 vuoden kokemus vaativista liikkeenjohdon tehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Pekka on innostava kouluttaja ja business ymmärryksen huippuosaaja. Pekka vastaa mm. kysymyksiin oman henkilöbrändin vaikutuksesta johtamisessa ja myyntityössä.


Ilmoittaudu heti!

Koulutuksen hinta on 295€ (+alv).

Paikkoja on rajoitetusti.

Koulutuksella on 100% tyytyväisyystakuu.

Tule mukaan kuulemaan miten rakennat henkilökohtaisen megabrändisi!